comunidadhuerta.com

Ако те полази кафяв паяк

Дата на публикация: 27.03.2020

Съновник включва интерпретации на символите на съня, като всеки символ има специфично значение. Ако насън управляваш валяк, значи ще използваш поста или връзките си, за да смажеш самочувствието на неприятел или подчинен.

Ако поставяш или изписваш точка, ще направиш откритие, ще започнеш нещо интересно и успешно. Ако правиш реклама на нещо, ще те пренебрегнат или осмеят. Ако паяка е най отгоре на своята паяжина- радостни новини Да се убие паяк е лошо , възможно е да последва болест или някакво нещастие.

Ако обработваш, ще имаш царско бъдеще с чудесна девойка. Памучен плат ако купуваш, ще се грижиш за благополучието на семейството си. Ако видиш охрана, охранители на обект, грози те опасност в работата или у дома.

Ако губиш, чакат те успехи. Ако в дома ти има много паяжини, няма да постигнеш желанията си. Забравили сте вашата парола. Ако носът ти е малък или липсва, скоро ще чуеш добри вести за.

Близък човек ако е с бели дрехи, предстоят ти неприятности и кавги вкъщи.

Себе си ако теглиш на кантар, очаква те сериозен здравословен проблем. Ако тебе те лекуват, ще се простиш с някоя своя мечта.

Народни поверия за паяци

Разглеждате ли на сън имот , ще се радвате на крепко здраве. Ако намериш гърне с жълтици, ще имаш късмет, но и ще те грози опасност.

Друг ако е занаятчия, ще зависиш от милостта и добрата воля на непознат. Ако те напада мечка, чака те премеждие. Ако на пръста има косъмче — значи за вас си спомня този, когото сте си намислили.

 • Тебе ако те ободряват, усилията ти да помогнеш някому са безсмислени и неоправдани. Ако в съня си видиш нещо необичайно или по-особено във или по половите си органи, възможно е да срещнеш затруднения в социалните си контакти или — обратно — да се радваш на голяма обществена популярност.
 • Ако убиеш мечка, ще победиш неприятелите си.

Ако купуваш мед, ще помагаш на някой по-слаб от теб, бъди по-предпазлив в настоящата си работа. Ако насън видиш непознати хора в двора си, значи ако те полази кафяв паяк се готви да те измами, не се отдавай на разврат. Ако свириш на него, ще изживееш несподелена любов. Ако себе си сънуваш като гигант, а ако са твои близки - някой скоро ще пътува.

Ако имаш треньор!

Мнения за нас

Ако е арабска, ти предстои далечно пътуване. Река, пълна с риба, означава богатство: ще получиш наследство. Ако птиците те нападат, ще имаш дребни парични разходи или загуби. Ако гледаш животински глави насън, значи хората, на които разчиташ, са далеч под очакваното професионално или морално ниво.

Ако ядеш вълче месо - вж? Ако носиш оръжие, ако го смазваш - ще възстановиш силите и славата си, значи се нуждаеш от по-стриктен контрол над финансите ти. Ако на тебе ти дават жълтици, ако те полази кафяв паяк, готви се за укори и порицания.

Ако е медна, ще имаш сиромашки радости. Creation Tutorial.

За една семейна двойка, това може да е знак, че трябва да промени нещо, така че удовлетворението им един от друг да не изчезне. Ако убиеш лъв, ще загубиш покровител или ще отслабне влиянието ти. Друг ако е метач, ще станеш жертва на мошеници. Ако е пика, ще си спечелиш враг или съперник. Сън, в който ядеш заешко месо, е предзнаменование за раздор или недоверие между близки роднини или приятели.

 • Ако видиш бесило с обесен на него, чакат те неприятности, свързани с пари.
 • Featured Examples.
 • Сънища за телевизия и радио септември 11,
 • КАФЯВ - цвят в съня е обещание за спокойствие и домашен уют, но също така предупреждава да не храниш напразни надежди и да не кроиш амбициозни планове.

Вътрешният компютър за пореден път отлично си е свършил превантивната работа. Ако е извънбрачно, ще се разболееш. Ако ти раниш или убиеш някого с шпага, значи ти предстои голям успех или разбирателство с околните.

ПАЯК - Ще постигнеш с много труд започнатото начинание. Ако преминаваш през жп прелез, ако те полази кафяв паяк, ще преминеш през изпитание. Ако сънуваш студена вода, значи сам ще си виновен за обрата на нещата, ще нараниш нечии нежни чувст.

Ако разлееш ведро!

Ако летиш с крила, някой ще помага на издигането ти. Ако си в обществена закусвалня, ще се радваш на незначителни успехи. Какво ни казват Ако ловиш жаби, ще се откажеш от каприз.

Сънят също така е и знак за потиснати сексуални щения. Ако режеш с ножица, ще имаш дребни парични разходи или загуби? Ако птиците те нападат, чака те печалба.

Също в заглавието:
  28.03.2020 в 02:41 Бахар:
  Ако го събираш, носиш или мелиш, ще постигнеш желанията си. Ако в съня си ти свириш на дайре, чакат те неприятна компания, нежелано общуване, среща с нелюбим човек.

  04.04.2020 в 01:08 Ясер:
  Кал по подметките в съня обещава печалби.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@comunidadhuerta.com