comunidadhuerta.com

Проверка за издаване на шофьорска книжка

Дата на публикация: 18.03.2020

Приятелят ми е с холандско гражданство и има документ за временно пребиваване 5 години. В този случай е необходимо превозното средство да се представи за идентификация. На лицето, което ще Ви представлява пред КАТ, предоставяте: 1 нотариално-завереното пълномощно 2 нотариално-заверена декларация за пребиване заверка само на подписа, не на съдържанието!

Белите квадратчета на синия екран показват колко чакащи има в момента за дадената услуга. Получаване на готова шофьорска книжка СУМПС Готовите шофьорски книжки се връчват на гишета в дясно от входната врата. Календарни дни. Къде се намира КАТ София? Аз лично като гражданин не бих бил щастлив, ако преживея този сценарий. Безплатна първа консултация за цяла България.

Всички марки.

БЧК - оригинал и копие 3. Автомат за изтегляне на пореден номер Най-накрая в КАТ София от месец Октомври та, въведоха автомат за изтегляне на пореден номер за всяка една предлагана от тях услуга. Аз лично като гражданин не бих бил щастлив, ако преживея този сценарий! Лична карта 5. Времето, неизправности и усложнения по автомоби.

Бързата доколкото виждам е 10 дни. Писмена декларация по образец се подава в РПУ-то според постоянния Ви адрес.
  • В дясно до будката има малък автомат за теглене на билети с пореден номер.
  • Промяна на данни на ПС — Цена лв. Публикувано 26 April - PM.

Още по темата

Отговорността броят на седалките да отговаря на броя на седящите места, които са записани в талона на автомобила, е изцяло на клиента. Документи за подмяна на шофьорска книжка поради: изтичане на срока на валидност подмяна на стар образец с нов промяна в данните на водача 1. Notify me of followup comments via e-mail. Телефон за реклама!

Когато срещнете затруднение в КАТ, не продължавайте да упорствате, защото вероятно ще получите отказ и тогава нещата ще станат още по-трудно и бавно, оставете на нас да се справим. Уведомете ме за последващи коментари и отговори. Плащане на ПОС Терминал Плащане по банков път Ако имате въпроси относно подаването на документи за шофьорска книжка, плащането на глоби или имате друг въпрос, обадете се на тел.

  • Онлайн проверка за книжки Започната от shpera , Apr 09 PM.
  • Мога ли да подам документи за подмяна на стар образец с нов примерно 10 месеца преди изтичане валидността на стария?

Най-отляво е дадена буквата, за която се отнася поредният номер? Професионална безплатна консултация и решения за вашите желания и проблеми. Представя се в оригинал. Белите квадратчета на синия екран показват колко чакащи има в момента за дадената услуга. Медицинско удостоверение 4.

Автомат за изтегляне на пореден номер

Най-накрая в КАТ София от месец Октомври та, въведоха автомат за изтегляне на пореден номер за всяка една предлагана от тях услуга.

Уведомете ме за последващи коментари и отговори. Оставете проблемите и нервите на нас.

Цена лв. На лицето, предоставяте: 1 нотариално-завереното пълномощно 2 нотариално-заверена декларация за пребиване заверка само на подписа, а не омаслен, г-жо Иванова.

Здравейте. Обадете се на gsm: 08 08 Двигателят също трябва да е чист. Решаване на всички юридически проблеми и казуси. Медицинско удостоверение 4.

Следващи стъпки

При извършване на първоначалната техническа проверка на автомобила собственикът носи пълна отговорност за техническата и визуалната изправността на МПС-то му. Два часа от живота Ви са изминали напразно в чакане и на следващия ден трябва да се върнете отново.

За нея знам че трябва медицинско, но аз живея и работя в Македония и нямам личен лекар в България. Колеги къде мога да проверя в нета дали ми е готова книжката. Ако имате въпроси относно подаването на документи за шофьорска книжка, плащането на глоби или имате друг въпрос, използвайте полето по-долу, където можете да въведете текст в свободен стил.

Различни цени в зависимост от желанията на клиента. Трябва да укажете лицензакойто ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия. При регистрация в България на превозно средство, което вече е било регистрирано употребявано превозно средство в държава - членка на Европейския съюз.

Заявление по образец, проверка за издаване на шофьорска книжка, попълнено от служител в РПУ-то в електронна система. Карайте си колата и си свирукайте. Какво е нужно да направя,за да я заменя с българска ,тъй като заня ,че не е редно да шофирам с нея ,когато пребивавам повече от 3м.

You can also subscribe without commenting.

Ние целим да Ви улесним с услугите на КАТ

Таксата се заплаща след попълване на документите. BG като източник. Публикувано 30 April - PM. Различни цени в зависимост от желанията на клиента.

При регистрация на ново превозно средство: 1. Здравейте, г-н Георгиев. Честито и карайте внимателно.

Също в заглавието:
    24.03.2020 в 23:03 Пангея:
    Да, би трябвало да стане. Лична карта.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@comunidadhuerta.com