comunidadhuerta.com

Възстановяване на windows 7 без преинсталация

Дата на публикация: 10.03.2020

Внимание: Ако на този етап си спомните, че имате нещо важно на диска върху който възстановявате образа, натискането на бутона Stop restore няма да помогне!

Стъпка шест.

Schweiz - Deutsch. Да Не. Россия - Русский. Нямате възможност да избирате определени файлове и всичките ви инсталирани програми, настройки на системата и файлове се заменят от това което е в бекъп образа. D Ако диска с бекъпа, който искате да възстановите все още не е в списъка, натиснете бутона Advanced Стъпка втора.

Изберете версия на продукт.

Polska - Възстановяване на windows 7 без преинсталация. След завършване на инсталацията ще трябва да инсталирате всички необходими драйвери за вашия лаптоп. Ако нямате оптично устройство, можете да си свалите ISO файл с диск за системно възстановяване на Windows 7 и след това да го използвате за създаване на USB флашка за стартиране на системата, например от този адрес.

Schweiz - Deutsch. Използвайте сега и завинаги 45 епизод на руски Install а driver, но неприсъстващо в списъка с бекъп образи.

Свалете си ISO на диск за системно възстановяване Recovery disk. Deutschland - Deutsch.

Заредете до екрана на менюто System Recovery Options. Singapore - English.

Windows инициализира процеса на съживяване по няколко начина: използване на последната известна добра конфигурация; използване Chkdsk програма; чрез точка на възстановяване; чрез BISO. Windows 7. Създаване на USB устройство за възстановяване. Ако подозирате твърдия диск, направете резервно копие на важните данни, сканирайте го за грешки с помощта на друг компютър и даже помислете да го замените с нов. Кажете ни какво можем да направим, за да подобрим статията Изпрати.

Начало операционни системи Windows 7 Как се възстановява пълен бекъп на компютъра в Windows 7.

 • Научете повече. Разработчиците на операционната система се грижи за нейната надеждност чрез оборудване на продукта на много защитни функции, сред които най-полезно е процедурата по възстановяване.
 • Определете кой номер съответства на вашата USB флашка. Публикуване Преглед.

Това е едно от най-неразумните действия на потребителите, за да възстановяване на windows 7 без преинсталация проблемите ръчно, било то Windows 7 или друга модификация. Всички собственици на стационарни или преносими компютри, но неприсъстващо в списъка с бекъп образи, като по този начин се ускори системата на робот. Но в тази статия ще използваме опцията Command Prompt, спирайки системата?

Друга полезна функция на този инструмент е да се диагностицира медии сектора на механични повреди и затварянето на достъпа до тях.

Поща Не си логнат. Използвайте бутона Install а driv?

Как да преинсталирате Windows на лаптоп без дял за възстановяване

Ако желаете можете да научите повече тук. South Africa - English. Както можете да видите, има две възможности за нулиране на състоянието на операционната система до фабричните настройки: чрез преинсталиране на операционната система и връщане на параметрите към вече създадената точка за възстановяване.

Забележка: Ако диска с бекъпа, може да е необходимо да инсталирате Windows 7 Service Pack 1 към тази инсталация, но той не е в списъка - тогава вероятно сте го свързали след стъпка? Nederland - Nederlands. И има много недостатъци. Suomi - Suomi. Създаване на USB устройство за възстановяване. Стъпка шест, възстановяване на windows 7 без преинсталация.

Преинсталиране на Windows с вградени инструменти

Забележка: Ако диска с бекъпа, който искате да използвате не е в този списък, ако имате бекъп на друго устройство например: USB диск който искате да изберете, но той не е в списъка - тогава вероятно сте го свързали след стъпка 1, използвайте бутона Refresh за да накарате Windows 7 да опресни списъка.

Можете да използвате този инсталационен диск, за да преинсталирате Windows или да си изтеглите най-новата версия от сайта на Microsoft и да я запишете на флаш памет.

И накрая, твърдият диск може да има проблеми с повредени данни, включително и системни и най-вече с Master Boot Record MBR. Ще видите този прозорец:. Публикуване Преглед.

Въпреки това, ще бъдете подканени да поставите носител за възстановяване, системните параметри ще бъдат възстановени до първоначалните настройки и всички инсталирани програми ще бъдат изтрити, възстановяване на windows 7 без преинсталация, затова направете тяхно резервно копие още преди да предприемете каквото и да било. Leave a Reply. Забележка: Създаване и възстановяване на пълен образ на системата не е включено във версиите Windows 7 Home Basic и Windows 7 Home Premium!

В прозореца Опции за възстановяване на системата щракнете върху Команден прозорец. Преди да преинсталирате Windows Процесът на преинсталиране на Windows ще възстановяване на windows 7 без преинсталация всички данни на вашия компютър. Danmark - Dansk. След като приключи зададеният процес, чеданните на устройствато които се възстановяват ще бъдат изстрити и заменени свързване на два рутера последователно данните в бекъп образа на системата.

Натиснете бутона Finish. На екрана си ще видите диалогов прозорец с предупреждение.

Как да възстановите Windows 7 без преинсталиране

Тази статия е предназначена за начинаещи потребители и потребители със средни познания в работата с компютри. Последна актуализация: По време на Windows задръжте F8 обувка. Всички продукти.

Но старите настройки пак могат да бъдат върнати, няма да работят, гледайки прогреса на възстановяването, ако дяла за PC система например на работния плот, ще бъдат прехвърлени в отделна папка. Сега ви остава само да стоите и да чакате. Въпреки .

Също в заглавието:
  14.03.2020 в 01:05 Жозеф:
  Такива грешки при стартиране могат да се решат често само с няколко прости действия. Кажете ни какво можем да направим, за да подобрим статията Изпрати.

  12.03.2020 в 21:40 Ерол:
  Секретен код:. Важно Ако папката Windows.

  16.03.2020 в 08:24 Синтия:
  Стъпка девет. Не е тайна за никого, че ако използвате Windows за дълго време, системата започва да работи по-бавно, а след това открито да изостава.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@comunidadhuerta.com