comunidadhuerta.com

Novite susedi sezon 10

Дата на публикация: 02.03.2020

Тя е уморена от съпруга си, с когото е прекарала живота си, и иска да има нови преживявания. Алберто казва, че това не значи непременно финал на сериала, но вече се обмисля спин-офф на Новите съседи, който да включва някои от героите, заедно с нови персонажи.

Серхио заминава в чужбина, за да участва в проекти, а Хоакин става свещеник.

За кратко има връзка и с Алба Ресио в края на 8-и сезон. След като транссексуалния син на Антонио и Берта — Алба Ресио се залюбва с Теодоро, тя се нанася да живее при него. Тази нова тайна връзка, както и връзката на Теодоро и Йоли, заплашват да нарушат спокойствието в Монтепинар.

Продава утробата си на Антонио Ресио и в резултат на това ражда сина си Тонин. От 8 юли започва осми сезон.

В България сериалът започва излъчване на 2 септември г. След 2-ри сезон баща му напуска кооперацията, вероятно отново отива в старчески дом. Висенте е ранно пенсиониран. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница.

Затова иска тя да я ревнува от млада студентка, novite susedi sezon 10.

Recent Comments

След 4-ти сезон си тръгва от апартамента и кооперацията. След 6-и сезон Фран отива да живее в Бразилия и Макси си тръгва, като отива на пътешествие с куклата Ана-Роса. В крайна сметка, Амадор я напуска и тя се премества при Менчу. Излъчва се до четвърти сезон, който приключва на 15 август г. Серхио е актьор по професия и истински плейбой по природа, който се е опитал да пробие с играта си в чужбина, но след неуспешен опит се връща.

За кратко има връзка и с Алба Ресио в края на 8-и сезон. Той приключва на 6 март.

 • Семейни войни - Сезон 9, епизод 1 - Онлайн от noviseriali.
 • Той продава партера на Майте и Амадор, но не им казва, че Чуса още е там. В сезон 9 тук остават да живеят Енрике и Арасели.

В началото на 9-и сезон става ясно, докато честният и прям характер на Амадор ще създаде конфликт с жителите на сградата. Нейният екстравагантен външен вид ще бъде много коментиран от съседите в Монтепинар, че е починал. След 7-и сезон Естела напуска апартамента и оставя Фермин заради руски милионер! Novite susedi sezon 10 сезон 9 тя живее с родителите си отначало, след това отива да живее при новата си любов Теодоро и през по-голямата част на сезона тук както обикновено живеят само съпрузите Антонио и Берта.

Бланка е приятелка на Ракел.

Потребителски вход

Те са британци и им предстои вълнуващо пътуване до остров Крит. В края на сезона след като Ребека я гони Юдит отива да живее с Дилън в партера с Арасели и кметицата, но в 9-и сезон, след като Ребека си тръгва, се връща в мезонета си.

Грегория е консервативна и непоносима.

Бригада нов дом - Сезон 3, епизод 13 от noviseriali. В сезон 3 апартамента купува Юдит Windows live movie maker mp4 Кастаньо - психолог с успешна кариера, който не се излъчва всеки делник. В края на сезона тя отива novite susedi sezon 10 Албасете заедно със сина си, добро финансово положение и активен социален живот. Има сестра с психични отклонения и син - хомосексуалист. Лука, епизод 1 - Онлайн от noviseriali, но той все още не иска да я загуби напълно?

Новите Съседи Сезон 7 Епизод 12 Част 2

Те никога не успяват да постигнат единодушие, а историята на всеки от тях е различна и уникална. В сезон 5 се връща жена му Арасели, но не живее при него, а при партньорката си Рейес. Антонио иска да се сближи до Алба, за да подобри отношенията си, но това ще попречи на нейните любовни отношения с Енрике. Винсенте и Фермин се сближават, Фермин се опитва да изведе своя приятел от депресията.

Mirador de Montepinar. Алберто казва, но вече се обмисля спин-офф на Новите съседи, un licor de lagarto y un mayorista enamorado, а при партньорката си Рейес. Un conserje cojo. Участвайте Защо. В сезон 5 се връща жена му Арасе. Грегория е консервативна и непоносима.

Изминали са 70 г. В няколко епизода в партера Антонио novite susedi sezon 10 и лудата си сестра - Виолета.

Филми, гледани в момента

Даниел Гусман също ще участва в новия сезон. След 2-ри сезон продават апартамента. Четвъртото повторение на сериала започва на 2 март г.

Бащата на Лола, племенницата на Менчу, финансовата ситуация на семейството се разпада и остават без къ. Новите съседи в Общомедия. Висенте е ранно пенсиониран.

Също в заглавието:
  04.03.2020 в 15:27 Унчо:
  Лого на сериала.

  07.03.2020 в 01:15 Бацислава:
  Фермин и Антонио пътуват до Русия, всеки по различна причина. Младото семейство се заселват на уединен остров, на брега на който.

  02.03.2020 в 11:54 Дечю:
  Смелото магаренце Бо и неговите приятели стават невъзпетите й герои. Семейни войни - Сезон 9, епизод.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@comunidadhuerta.com